Om oss
Greenroom Trädgårdsdesign drivs av Daniel och Marie i Stockholm och Mälardalen. Daniel har en mångårig utbildning i trägårdsdesign från Sydafrika och en lång erfarenhet av både internationella och svenska projekt. Detta gör att han har ett brett perspektiv och gott öga för potentialen för er trädgård. Marie har en Masterutbildning i stadsplanering från Stockholms Universitet och har därmed bra kunskap om helhetsperspektivet samt vilka lagar och regler som gäller.

Tidigare har Daniel och Marie bott flera år i Sydafrika där de drivit företaget Earthdance Landscaping – ett framgångsrikt trädgårdsdesignföretag som designat projekt till både företag och privatkunder. Varvat med att driva företaget i Sydafrika har Daniel även jobbat som projektledare till andra trädgårdsföretag i Sverige under sommarhalvåret. Kika gärna in på vår hemsida i Sydafrika för inspiration: www.earthdancelandscaping.co.za

Målsättningen med Greenroom Trädgårdsdesign är att se den bästa möjliga potentialen med er trägård och skapa en miljö som ni är nöjda med. Kundens drömmar och visioner ligger alltid till grund för vårt skapande.