Priser
De priser vi har är oftast fasta priser enligt nedan lista. Vid större och mer komplexa projekt skräddarsyr vi en offert. Tänk på att det till vissa uppdrag finns möjlighet att göra ROT-avdrag.

Trädgårdsdesign i tre steg: 12 500kr. I detta ingår en detaljerad planritning, lista på växt- och materialförslag och en skiss. Priset är baserat på en befintlig trädgård på högst 1600kvm och utan stora höjdskillnader (vid stora höjdskillnader tillkommer en extra kostnad) Restidskostnad: 450kr/restimme.

Projektering inför anläggning: Kontakta oss för en offert

Projektledning under anläggning: Kontakta oss för en offert

Enkel trädgårdsdesign: 8500kr. Till detta ingår en detaljerad planritning över er utvalda uteplats med tillhörande växt- och materialförslag. Priset är baserat på ytor upp till 50m2 (om ytan är något större eller mindre tveka inte att kontakta oss så kan vi komma överens om ett bra pris till er). Restidskostnad: 450kr/restimme

Rekreationsområden och uteplatser till företag: Som företag är ni välkomna att kontakta oss för en offert.

Trädgårdsrådgivning: 1300kr/timme och 450kr/restimme

Gåva: 1300kr per rådgivningstimme och 450kr per restimme. Om ni föredrar att ge bort en ”Balkong/Terrass-design” kan ni beställa vilken summa ni vill och sedan kan de som tar emot gåvan eventuellt lägga till mer pengar.


Observera: Tilläggspriser kan tillkomma vid följande: Stora nivåskillnader, design av nya uteplatser, nybyggt hus. Kontakta oss för mer information om dessa tilläggspriser.